Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

 

A választható szállítási és fizetési módok költségei

*nem minden PostaPonton lehetséges bankkártyával fizetni

 

A szállítási díj Magyarországon belül egységes, függetlenül a megrendelt termékek súlyától, méretétől, vagy mennyiségétől.

Utánvétel díja: 399 Ft, ami már fel van tüntetve a fenti táblázatban szereplő árakban.

Amennyiben 20 000 Ft felett vásárolsz, INGYENES a szállítás. Az utánvétel díja ingyenes kiszállítás esetén is: 399 Ft.

 

Szállítási lehetőségek

 

A raktárállapotokról és a szállíthatóságról

 

Arra törekszünk, hogy a lehető leggyorsabban, leghatékonyabban és legnagyobb biztonságban juttassuk el hozzád a megrendelt termékeket.

A rendelés leadásánál kérjük vedd figyelembe a következő magyarázatokat:

- amennyiben azt látod, hogy a termék Raktáron van, akkor  a termék elérhető és max. 3-5 napon belül kiszállítjuk;

- amennyiben viszont azt látod, hogy Előrendelhető, akkor a termék beszállítására várnod kell, ami nagyjából 7-14 munkanapon belül történik meg.

 

Választható szállítási módok

 

Személyes átvétel

Személyes átvétel irodánkban (1149 Bp. Kövér Lajos u. 32.) egy előre egyeztetett időpontban. 

A csomag összeállítása után az átvétel idejének egyeztetése miatt telefonon fel fogunk hívni.

A csomag átadásának feltétele a bankkártyás fizetési mód esetén a sikeres tranzakció. Banki utalás fizetési mód esetén a csomag átvétele csak a számla végösszegének bankszámlánkra beérkezése után történhet meg.

Amennyiben a helyszínen fizetnél, tudd, hogy csak készpénzes fizetésre van lehetőséged, itt már bankkártyával nem rendezheted a számlát.

A helyszínen már nem tudod módosítani a megrendelésed, csak az előre összekészített csomagod átvételére van lehetőség.

Kérdés esetén hívd nyugodtan a +36/30-438-9505 telefonszámot

 

Házhozszállítás futárszolgálattal

A kiszállítás az MPL vagy a GLS futárszolgálattal történik aszerint, hogy adott címre melyik oldja meg hatékonyabban a kiszállítást.

Várható szállítási idő a csomag feladásától számított 1-2 munkanap.

A hétvégén és munkaszüneti napokon beérkezett rendelések feldolgozása és elküldése a szünnapot követő első munkanapon történik.

A csomag elküldéséről 'futárszolgálatnak átadva' értesítést küldünk a rendeléskor megadott email címre.

A futárszolgálat a kiszállítás napján email-ben és/vagy SMS-ben értesítést küld a címzettnek a szállítás időpontjáról (időintervallum), ezért a rendelés leadásakor kérjük ellenőrizd email címedet és telefonszámodat. Amennyiben az időpont vagy a szállítási cím nem megfelelő, vedd fel a kapcsolatot a futárszolgálattal.

A MPL futárszolgálat elérhetősége:

Telefonos ügyfélszolgálat: 06-1-333-7777

Hétfőtől szerdáig és pénteken 08:00-17:00

Csütörtökön 08:00-20:00 óráig.

Web: www.posta.hu

Csomag nyomonkövetés: https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes#result

(Csomagszámot kiküldjük emailben vagy elkérheted az info@jatektudas.hu email címen)

GLS futárszolgálat elérhetősége:

Címzetteknek fenntartott ügyfélszolgálat munkanapokon 7.00 - 20.00 érhető el

Telefon: +36 1 802 0265*
Mobil: +36 20 890-0660*

Web: https://gls-group.eu/HU/hu/home

Csomag nyomonkövetés: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

(Csomagszámot kiküldjük emailben vagy elkérheted az info@jatektudas.hu email címen)

 

Postára történő szállítás

Postára történő szállítás választása esetén a kijelölt postákon veheted át küldeményedet. A feladástól számítva legfeljebb 5 munkanapon belül megérkezik a küldemény a címhez tartozó postahelyre, ahol 10 munkanapig átvehető. A házhoz kézbesítésre kísérletet nem tesznek. Megrendelésed után SMS-ben vagy e-mailben értesítünk a küldemény érkezéséről, ezután bármikor átveheted az adott postán nyitvatartási időben a terméket. 

Térképes lista a PostaPontokról: https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso

 

PostaPontra történő szállítás

Postapont (ami lehet MOL, Coop, Media Markt, Trendmaker) választása esetén a kijelölt pontokon veheti át küldeményét. Megrendelésed után SMS-ben és e-mailben értesítünk a küldemény érkezéséről, ezután bármikor átveheted az adott helyszínen, ponton nyitvatartási időben a terméket.

A megrendeléskor kell megadni, melyik PostaPontra kéred a kiszállítást. Több mint 50 helyből választhatsz, amelyeket az alábbi linken láthatsz: https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso

Előnyei: akár nonstop nyitvatartás, bankkártyás fizetés.

 

Posta Csomagautomatára történő szállítás

Automatára címzett küldemény esetén az MPL a mobiltelefonodra vagy az e-mail címedre üzenetet küld a csomag érkezéséről és az átvételi határidőről, mely az üzenet kézbesítését követő 2 munkanap. A csomag az üzenetben kapott azonosító kóddal, várakozás nélkül kivehető az automatából. Amennyiben a csomagot utánvétellel (az utánvétel díja 399 Ft) szeretnéd rendezni, a csomag átvételéhez az automatánál bankkártyával kell rendezned az árufizetés összegét. A küldemény rekesze a fizetést követően nyílik.

Ha a csomagot a 2 munkanapos határidő alatt nem veszed át, a küldeményt beszállítják a postára. Ekkor SMS-ben vagy e-mail-ben újabb tájékoztatást kapsz arról, hogy csomagod mely postán került elhelyezésre és azt meddig veheted át.

A legtöbb automata a hét minden napján, 0-24 órában hozzáférhető.

 

 

Fizetési lehetőségek

 

Minden egyes vásárlásról természetesen számlát állítunk ki. A honlapon található árak a fogyasztók számára a végső („bruttó”) árak. Áraink 0% áfát tartalmaznak.

Ha már visszaigazoltuk a megrendelésedet, akkor a visszaigazoló e-mailben megtalálod a bankszámlaszámunkat és a megrendelés azonosítóját, melyre az átutalás során hivatkozni kell a közleményben. Miután a tranzakció megvalósult, vagyis miután az átutalt összeg megérkezik, átadjuk a rendelést a futárszolgálatnak. Munkaidőben 4 órán belül teljesülnek az utalások, ezért ha délelőtt átutalásra kerül az összeg, jellemzően még aznap postázásra kerül.

 

Választható fizetési módok

 

Fizetés banki átutalással

Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendelést követően - ha a rendelés minden eleme kiszolgálhatóvá válik - egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk (e-mail üzenetben, amit akár a személyes oldalad, rendelések menüpontból is letölthetsz), melyben megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat:

Kedvezményezett neve: Kertai István e.v.

Számlaszám: MKB 10300002-50704249-11103289

A közleménybe beírandó a rendelés azonosítója (pl. #100000029)

A termékek átvétele, illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatunk. Felhívjuk figyelmedet, hogy a termék átvételéhez a díjbekérőn található megrendelés szám bemondására is szükség lehet, ezért kérjük, hogy jegyezd fel azt!

 

Bankkártyás fizetés Barionnal

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházakban, mobil alkalmazásokban.

A bankkártyás fizetésnek számodra nincs plusz költsége, az teljesen díjmentes. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, így sem most és sem a jövőben nem szükséges külön költséggel kalkulálnod. A Barion egyenlegkezelés szintén ingyenes, nincs belépési vagy havi díj. Az egyenleg feltöltésének és visszaváltásának vannak szerény díjai, de a banki átutalással történő feltöltés ingyenes.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

Fizetés utánvéttel

Az utánvét díja készpénzes és bankkártyás fizetés esetén is 399 Ft. (A fenti táblázatban szereplő összegekben ez a díj már fel van tüntetve.)

A megrendelt termék(ek)et a velünk szerződött futárcég, az MPL vagy a GLS kézbesíti, az átvett termék(ek) árát a futárnak készpénzben kell kifizetni számla ellenében.  

PostaPontra, Postán maradó szállítás esetén lehetőség van bankkártyás és készpénzes fizetésre is.

Posta Csomagautomatára szállítás esetén bankkártyával tudsz csak fizetni.

A személyes átvétel esetén csak készpénzzel fizethetsz.

 

 

Keresés