Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Társasjáték, családi móka

Három gyermek édesapjaként és a kvíz játékok, a logikai fejtörők és a rejtélyes sztorik rabjaként mindig is az volt az álmom, hogy a gyermekeimnek a kvízeken és az okos játékokon keresztül adjam át a tudást, az élethez szükséges logikus és értelmes gondolkodás képességét. Lehetőség szerint oly módon, hogy az egész család együtt játszon és ki-ki ne bújjon el a maga kis vackába és nyomkodja bambán az okostelóját.

Hát, nem mondom, hogy ez mindig sikerült... de bizton állíthatom, hogy a legjobb pillanatokat és legtöbb örömöt azok a társasjátékok szerezték nekünk, amelyekkel önfeledten szórakoztunk egy-egy szombat vagy vasárnap délután. És közben azért egy picit tanultunk is!

 

Ha hétfő, akkor kvíz a haverokkal

Mindemellett a barátokkal rendszeresen járunk hétfő esténként "versenyszerűen" kvízezni, ahol több tucat csapattal mérjük össze tudásunkat. Havonta egyszer pedig  immár húsz éve rendszeresen - jöhet a szombat esti kvíz, ahol néha csak hárman-négyen, máskor akár tizen-tizenketten is vagyunk. Van chips, popcorn, ropi, alkoholos és alkoholmentes italok és természetesen sok-sok kérdés.

Nem a győzelem, hanem a játék a fontos.

Hiszem, hogy a kvízek, a  logikai fejtörők és minden okos játék játszva tanít bennünket, gyermekeinket kényszer nélkül oktatja, nekünk, felnőtteknek pedig segít megőrizni a szellemi frissességünket. 

A Honfoglalóban a Planetárium nyitásának évén "véreztem el". Csak egy évvel tippeltem rosszabbat, mint vetélytársam

 

Szabadulás a hétköznapok fogságából!

A KVÍZ és úgy általában a játékok avagy szellemi avagy fizikai megmérettetések (szabadulószoba, mini olimpia, logikai feladványok, iq tesztek) mindig is főszerepet játszottak az életemben. Indultam mindenféle tévés vetélkedőn (Ki marad a végén? Maradj talpon!, Honfoglaló) kisebb-nagyobb sikerekkel, de vallom, hogy "nem a zuhanás számít, hanem a leérkezés"*.

 

       

Zuhanok a mélybe mindössze egy körre a 25 milliótól  laugh

 

S a játéknál talán csak egy dolog izgalmasabb, a játék elkészítése. Az elmúlt évtizedekben számtalan kvízkérdést írtam, kiadtam egy kvízkönyvet is, útjára indítottam egy kvízes weboldalt, sőt egy barátom kérésére gyerekeknek való szabadulószobákat is összeraktam, hármat is. Hihetetlen élmény volt mind, megannyi szellemi kihívás.

 

Miért a Játék&Tudás webáruházat válaszd?

A fentikeből is kiderül, hogy imádom a játékokat, a társasjátékokat, legfőképpen azokat, ahol az agyunk van kihívás elé állítva és ahol együtt, családi vagy baráti körben felelhetünk meg ezeknek a játékos kihívásoknak.

A Játék&Tudás játék webáruházban ennek megfelelően arra törekszem, hogy előbb vagy utóbb a választék részét képezzék az alábbi termékkörök:

 

- a Magyarországon fellelhető, magyarul megjelent kvíz játékok és kvízkönyvek, esetleges egyéb kvíz termék (legyen az új avagy antikvár);

- válogatott logikai játékok, fejtörők, ördöglakatok és érdekesebb logikai társasjátékok, amelyeket kipróbáltunk;

- szabadulószobás társasjátékok, könyvek és szabadulószobákhoz használható egyszerűbb eszközök, kütyük;

- nyomozós, detektíves társasjátékok;

- optikai csalódásokhoz, optikai illúziókhoz kapcsolható termékek;

- válogatott tudományos játékok és izgalmas gadgetek;

- ismeretterjesztő, műveltségi és az agyat fejlesztő könyvek;

- idegennyelvű (elsősorban angol és francia) kvíz társasjátékok és könyvek;

- a későbbiekben pedig "élő szabadulószoba" belépők;

- letölthető játékok: saját készítésű kvízcsomagok, otthon elkészíthető szabadulószoba forgatókönyvek és hasonló termékek.

Tehát minden olyan okos játék, könyv és egyéb eszköz, amely kortól föggetlenül segíti agyunk fejlődését, amely hozzájárul egy okos nemzedék minőségi szórakozásához.

 

A két évtizedes kiskereskedelmi tapasztalatom, amit a kvízezés mellett úgy mellesleg megszereztem  smiley  pedig hozzájárulhat a Vevőink minél jobb megértéséhez és így végső soron tökéletes kiszolgálásukhoz.

Ha mégis valami gond lenne, állok rendelkezésre.

 

Játékos üdvözlettel:

Kertai István

ügyvezető

Tel.: +36/30-438-9505

 

*Kvíz kérdés cool: Melyik 1995-ös francia filmből való az idézet? (1. kérdés)

Keresés