Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Reklamáció és elállási jog

REKLAMÁCIÓ HIBÁS TERMÉK ESETÉN

Hibás termék esetén, kérjük töltsd ki a lenti űrlapot. Munkatársunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.
Amennyiben a termék cseréjét kéred, legyél szíves csomagold be a hibás játékot és futárral küldjük a cserét. Ha nem kérsz cserét, akkor futárt küldünk a rossz termékért és a termék árát visszafizetjük.

Hibás termék esetén a szállítási költséget mindkét esetben természetesen mi álljuk, Neked nem kerül pénzbe a hibás játék visszaküldése vagy cseréje.

 

ELÁLLÁS

Megrendelő a 45/2014 (II.26.) Kormányrendelet 20 § (1) alapján 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a vásárlástól.

Ha elállási jogoddal élni kívánsz, köteles vagy elállási szándékodat tartalmazó egyértelmű nyilatkozatodat eljuttatni a vállalkozóhoz, azaz hozzánk. Elállási szándékodat jelezheted a +36/30-438-9505-ös telefonszámokon vagy az alábbi lehetőségeid vannak nyilatkozatod eljuttatására:

- postai úton (1149 Bp. Kövér Lajos utca 32.),

- kitöltheted a Webáruház Reklamáció/Elállás űrlapját, nyilatkozatát megteheti formakényszer nélkül elektronikus úton az info@jatektudas.hu email címre küldött levélben, vagy felhasználhatja a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 2. sz. mellékletében található Elállási Nyilatkozat mintát is. Nyilatkozat minta letölthető innen is.

Az elállással kapcsolatos jogokat és kötelezettségeket az ÁSZF 7. pontja tartalmazza. Az ÁSZF innen tölthető le.

Kérjük, töltsd ki az űrlapot!

 


Keresés