Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Blog

Hírek, érdekességek, tippek a legújabb kvíz társasjátékok, logikai fejtörők, optikai illúziók és játékos tudományos kütyük világából. 

2019. 11. 20. 11:28:17
Ha hétfő, akkor Quiznight! Mi is ez a hétfői program? A Quiznight által immár 11 éve működtetett kvízbajnokság fordulói zajlanak ebben az időpontban évente 25 héten keresztül, őszi-tavaszi lebonyolítású rendszerben, ahogy illik.
2019. 10. 07. 00:00:00
13+1 kvíz társasjáték, amit ki kell próbálnotok

Játssz velünk! Válaszolj a kérdésekre és nyerj 10% kedvezményt kupon formájában!

Összegyűjtöttük nektek azokat a kvíz társasjátékokat és könyveket, amelyeket mindenképp ki kell próbálnotok egy nagy kvízparti keretében, legyen az családi- vagy baráti összejövetel. 

2019. 09. 03. 16:33:00
Egy tuti budapesti program gyerekekkel

Milyen programot válasszak a hétvégére a gyerekkel? Mindig gondot okoz a hétvégi program kiválasztása a gyerekekkel, főleg most, hogy közeledik a tél. Az állatkertben már voltunk, a Várba kéthavonta felsétálunk, a játszóházakhoz már nagyok, a múzeumokat a sulival kilőtték, a közeli kirándulóhelyeket már mind bejártuk, van amelyiket többször is. Nehéz, nehéz.

Amúgy tudjátok, hogy melyik a legnépszerűbb program és a legnépszerűbb múzeum a turisták szerint az országban? A végére ez is kiderül...

 

2019. 08. 05. 10:36:51
Hogyan készítsünk szabadulószobát otthon?

Íme 27 tipp otthon elkészíthető szabadulószobához. 

Vágj bele, hisz egy jól összerakott szabadulószoba igen szórakoztató tud lenni és egy 2-6 fős társaságnak kiváló programot nyújt!

 

2013. 12. 08. 18:19:56
Elmés társast keresel? Íme a top társasjátékok...

A top társasjátékok meghatározása értelemszerűen elég szubjektív dolog, ugyanakkor segíthetnek bennünket a választásban a különféle nívós versenyek, ahol a legjobb társasjátékok "mérkőznek meg" egymással. Lássuk is, hogy rangos hazai versenyeken, a Magyar Társasjátékdíjon, a Mensa Társasjáték versenyen, illetve az amerikai eredetijén, a Mensa Selecten és a legismertebb nemzetközi társasjáték-versenyen, a Spiel des Jahre-n mely nyomozós, szabadulószobás, logikai és kvíz társasjátékok lettek a legjobbak.

          

Keresés