Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Hírek, érdekességek, tippek a legújabb kvíz társasjátékok, logikai fejtörők, optikai illúziók és játékos tudományos kütyük világából. 

2013. 12. 08. 18:19:56
Elmés társast keresel? Íme a top társasjátékok...

A top társasjátékok meghatározása értelemszerűen elég szubjektív dolog, ugyanakkor segíthetnek bennünket a választásban a különféle nívós versenyek, ahol a legjobb társasjátékok "mérkőznek meg" egymással. Lássuk is, hogy rangos hazai versenyeken, a Magyar Társasjátékdíjon, a Mensa Társasjáték versenyen, illetve az amerikai eredetijén, a Mensa Selecten és a legismertebb nemzetközi társasjáték-versenyen, a Spiel des Jahre-n mely nyomozós, szabadulószobás, logikai és kvíz társasjátékok lettek a legjobbak.

          

2019. 09. 03. 16:33:00
Egy tuti budapesti program gyerekekkel

Milyen programot válasszak a hétvégére a gyerekkel? Mindig gondot okoz a hétvégi program kiválasztása a gyerekekkel, főleg most, hogy közeledik a tél. Az állatkertben már voltunk, a Várba kéthavonta felsétálunk, a játszóházakhoz már nagyok, a múzeumokat a sulival kilőtték, a közeli kirándulóhelyeket már mind bejártuk, van amelyiket többször is. Nehéz, nehéz.

Amúgy tudjátok, hogy melyik a legnépszerűbb program és a legnépszerűbb múzeum a turisták szerint az országban? A végére ez is kiderül...

 

2019. 11. 20. 11:28:17
Ha hétfő, akkor Quiznight! Mi is ez a hétfői program? A Quiznight által immár 11 éve működtetett kvízbajnokság fordulói zajlanak ebben az időpontban évente 25 héten keresztül, őszi-tavaszi lebonyolítású rendszerben, ahogy illik.
2020. 03. 21. 05:33:42 Paralele
Nyomtatható társasjáték gyerekeknek Örök probléma, hogy egy szülinapi zsúr vagy baráti-, családi összejövetel alkalmával mivel kössük le az óvodás vagy kisiskolás gyereksereget, ami nekik is szórakoztató, de kellően kontrollált ahhoz, hogy a lakás ne szenvedjen maradandó károkat. Persze kézenfekvő ötlet külső helyszínre szervezni a mulatságot, ennek azonban súlyos anyagi vonzata van. Nem véletlen tehát, hogy tőlünk nyugatabbra már jónéhány cég kínál ún. PnP (Print and Play, azaz Nyomtasd és Játszd) formátumban kincskereső (treasure hunt) és szabadulószoba (escape game) játékokat.
2020. 07. 21. 07:57:04
Sherlock Holmes - 13+1 érdekesség

Sherlock Holmes minden idők legismertebb nyomozója, kiváló megfigyelő, igazi lángész, megdöbbentő okfejtésekre képes és a legnehezebbnek tűnő, rejtélyes ügyeket is kibogozza. Nem csoda, hogy számtalan társasjáték főszereplője lett ez a hihetetlenül népszerű figura. Lássunk is 13+1 érdekességet róla és kitalálójáról, aki nem hitt Houdininek...

 

2020. 09. 05. 18:45:08
Bemutatjuk a Cortex társasjátékok családját Sok okos játékunk közül most a Cortex társasjátékokat mutatjuk be, amelyek újszerű megközelítésükkel és egyszerű játékmenetükkel méltán váltak népszerűvé a megjelenésük óta. A Cortexről tényleg elmondható, hogy elmés játék, amiben a játékos elme kiélheti önmagát.
2022. 01. 05. 17:27:53
Magyar vonatkozású jeles napok legekkel, érdekességekkel

Az év minden napjára összegyűjtünk nektek egy-egy magyar vonatkozású érdekességet, rekordot, leget.

2020. 12. 17. 15:09:26
Landventure – Társasjáték a szabadban Milyen egy városi nyomozós játék? Hol tudok ilyet vásárolni? Melyik városokban játszhatok? Hány féle küldetést lehet teljesíteni? Most minden fontosat megtudhattok a Landventure-ről.
2021. 01. 22. 08:16:51
Társasozz a gyerekekkel!

Együtt társasjátékozni nemcsak öröm és kikapcsolódás, de a gyerekeknek igen nagy fejlesztő erővel bír! Egy életkorának megfelelő társassal már óvodás kortól kezdve játszhatunk gyermekünkkel. 

2019. 10. 07. 00:00:00
13+1 kvíz társasjáték, amit ki kell próbálnotok

Játssz velünk! Válaszolj a kérdésekre és nyerj 10% kedvezményt kupon formájában!

Összegyűjtöttük nektek azokat a kvíz társasjátékokat és könyveket, amelyeket mindenképp ki kell próbálnotok egy nagy kvízparti keretében, legyen az családi- vagy baráti összejövetel. 

Keresés