Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az elme 6alma - 6 online kvíz 6 kérdéssel

Az elme 6alma - 6 online kvíz 6 kérdéssel

Ezúttal 6 online kvízt osztunk meg veletek, amelyek egészen szeretágazó témaköröket érintenek. 6x6 kérdés, amellyel megmutathatod, hogy milyen erős az elméd 6alma! Válogatás a Kvízcsillag weboldal kvízei közül.

 

Tudtad, hogy az agyad szinte csak víz? Csak kvíz. Az agyunk közel 90%-a vízből áll, bármennyire is meglepő. Nos, nem ezért, de azt is mondják, hogy legfeljebb 10%-át használjuk ki a gondolkodásunk során. Hát lássuk, hogy te hogyan használod!

1. Először is evezzünk a történelem viharos vízeire és nézzük meg a múlt legnagyobb csalásait és átveréseit ebben a kvízben: Csalások, trükkök, átverések

2. Aztán felszállunk a magasba és onnan tekintünk le a mélybe. Vajon felismered-e a onnan a képen szereplő, jól ismert városokat? Hajrá: Városok a magasból

3. Tovább folytatjuk utunkat az ég felé, ki az űrbe vagy inkább a képzelet világába. Jöjjön egy igen nehéz Star Trek kvíz. Persze a rajongókon ez sem foghat ki!

4. Térjünk vissza a földre, habár talán még mindig a képzelet világában maradunk. Ki tudja?! Lássuk az Összeesküvés-elméletekről szóló kvízünket.

5. Most legyen egy igen fura téma, a Gyilkos kádak.

6. Zárásképp nézzük meg Ki halt meg így?

 

Keresés